Tänään on miehen kanssa vietetty varsinaista tehopäivää asuntojen hoidon suhteen. Aamulla käytiin ensimmäisenä Kangasalla Ko-Di:ssa, sen jälkeen käytiin vuokrasopimus kirjoittamassa väliaikaiseen asuntoon, käytiin Kodin Terrassa ja Bauhausissa pähkäilemässä sisustuksia ja päivä päättyi nykyisen asunnon myymiseen.

Aamulla tosiaan kiiruhdimme Ko-Ti:in mukanamme lehdistä revittyjä kuvia, jotka vaikutti vähänkään sellaisille, joita voisimme ajatella tulevaan kotiimme. Suunnittelija oli käsin piirtänyt jo pohjapiirrustusta kodillemme. Siitä emme huomanneet pyytää mitään kopiota, mutta ehkä sitten viikon päästä perjantaina on jotain näytettävää sen suhteen. Ulkonäöllisesti talo tulee olemaan jotain Kannustalon Auroran tyylistä:

Eteen tulee siis katettu kuisti ja kuistilta on vielä muutama askelma terassille. Etupuolelle tulee 3 uloskäyntiä - eteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja ruokailutilasta. Sisälle suunniteltiin vinoa kattoa olkkariin, ruokailutilaan ja keittiöön. Toiseen päähän mahdollisesti tulisi käyttöullakko. Sisätilojakin suunniteltiin tänään vähän pidemmälle, mutta niistä tosiaan enemmän, kun nähdään koneella tehdyt luonnokset ensi viikon perjantaina. Sen jälkeen suunnittelija ottaa yhteyttä Oriveden rakennusvalvontaan ja varmistaa, että suunnitelmat menee läpi. Tämä talo tulee siis sinne takalaitaan ja autotalli tulisi taloltakatsottuna vasempaan laitaan (puistokaistaleen viereen). Oikealle jää sitten pihaa marjapensaille, omppupuille ja muille :) Hyvillä mielin lähdimme katselemaan sisustustarjontaa, kiintokalusteita ja muita taloa varten. Päivän saldo oli iso nippu esitteitä:

Aika hyvin meillä menee maut yhteen eli ei varmaan suuria taisteluita tarvitse käydä siitä mitä laitetaan mihinkin. Mitään kovin modernia ei tyylillisesti meille tule. Tässä on päivän saldo esitteitä (tosin tästä puuttui 4 kappaletta kiuasesitteitä):

Ennen asuntokauppoja mentiin vielä käymään kirjastossa hakemassa sisustuskirjoja, jos niistäkin vaikka saisi jotain ideoita: