tällä kertaa mies leikkeli huoneet pohjapiirustuksesta. Niitä sitten pyöriteltiin ties miten päin ja viimein tänään Ko-ti yrityksessä käydessämme saimme pohjan, joka miellytti meitä ja talokauppiaankin mielestä vaikutti järkevälle. Tätä(kin) pitänee vähän avata, kun nämä huoneet näyttävät vähän hassuille, kun ovia on ties missä (johtuu siis juurikin tuosta, että ne huoneet on leikattu juuri sellaisenaan, mitä ne olivat pari viikkoa sitten saamassamme pohjapiirustuksessa.

Oikea laita pysyy entisellään (makuuhuoneesta poistetaan uloskäynti, tilalle tulee ikkuna). Työhuone kiepsautetaan toiseen suuntaan. Entiselle saunan paikalle laitetaan pesuhuone, johon tulee 2 suihkua ja pesuhuoneen ja työhuoneen väliin sitten sauna. KHH:n ja pesuhuoneen väliin ja reilummin tilaa ja siihen tehdään pieni wc. Keittiö tulisi sitten tuollaiseen II -malliin saunan ja ruokatilan väliin (noi keittiö kaapit on vinksallaan, eikä jääkaapit, apk, liesi jne. ole oikeilla paikoillaan lainkaan tuossa.).

Tänään saatiin tarjouskin jo talosta. Ihan parasta oli, että siihen oli laskettu mukaan ihan kaikki. Siis keittiön kaapit, vaatekaapit, keittiön koneet, laatat jne, joten tuo alkaa olemaan ihan oikea kustannus talosta. Tokikin sitä viilaillaan jonkin verran. Esimerkiksi tuonne sisäänkäynnin päähän tehtäneen mitä todennäköisimmin käyttöullakko (olisi kokoa n. 12 neliön verran) ja olkkari, rt ja keittiö olisi vinon sisäkaton alla.

Nyt meillä on reilu viikko aikaa syventyä tarjoukseen ja miettiä, että onko se kohtuullinen vaiko ei. Joulukuulle olisi vielä mahdollista saada perustusten teko ja se tarkoittaisi sitä, että talo valmistuisi elokuussa 2011. Mikäli perustuksia ei tehdä joulukuussa, ne tehtäisiin vasta huhtikuussa ja siinä kusahtaisi sitten koko aikataulu - mikäli ajatellaan sitä, että esikoinen olisi kiva saada heti elokuussa uuteen kouluun...

Seuraavaksi tulee paljon linkkejä, joissa on tarjoukseemme sisällytettyjä tuotteita:

ulko-ovi Lammin Elegantti malli 108 (valkoin en)

terassiovet Lammin Eleganttia (malliltaan tulee samanlaiset ilmeisestikin mitä ikkunat). Ikkunoistakaan ei ole sen parempaa kuvaa.

Takka Linnatulen Anna. Takkaan haluamme ainakin leivinuunin/haudutusuunin

liesi Upo C446K keraaminen (ehkä kuitenkin kalusteisiin upotettu?)

jääkaappi Upo R31850

pakastin Upo F21850

astianpesukone Upo XL Plus D90D

Keittiön kaapit  Nelkon Telkkä