Uusi yritys. Eilinen teksti hävisi selaimen kaaduttua, enkä jaksanut yrittää uudelleen. Huomenna mies pyörähtää taas tontilla - tällä kertaa neuvomassa mihin se kaikki räjäytetty tavara pitäisi saada sinne laitettua. Toivottavasti mahtuu tontille, ettei tarvisi lähteä kuskaamaan mihinkään. Räjäyttäjän mukaan taisi posahtaa ilmaan lähes 1000 kuutiota. Kauhulla odotetaan siis laskua...

Joululomalla käytiin jo RTV:n sisustussuunnittelijan puheilla. Parissa tunnissa oli koko talon sisäpinnat suunniteltu. Tosin nyt, kun niitä on hetken makusteltu, voi olla, että tehdään joitain muutoksia.

Lattiaksi on tulossa vaalean harmaa laminaatti, joka näyttää vähän lankkulattialle. Keittiöön ja tuulikaappiin tulee laattalattia, todennäköisesti tumman ruskeaa.

Ruokatilan seinään tulee tapetiksi ehkä tällainen:

muut seinät olkkari/keittiö -tilasta maalataan tuolla taustavärillä. Tosin kaikki ikkunaseinät maalataan valkoiseksi.

Lasten huoneisiin suunniteltiin niitä isoja kuvia. Eilen kuitenkin mietittiin mitä huonekaluja neidin huoneeseen tulee, ja mihin kohtiin ne mahtuu. Näillä kalusteilla, ei sitä isoa kuvaa voida laittaa siihen kuin suunniteltiin. Taidetaan tyytyä maalaamaan huone ja sitten pistää prinsessajulisteita (neiti on varsin tyytyväinen niihinkin!)

Pesuhuoneeseen mietittiin lattialaataksi tummaa harmaata (sama vessaan ja kodinhoitohuoneeseen). Pesuhuoneen seiniin ajateltiin valkoista laattaa ja pari koriste raitaa pystysuoraan:

Lapset vaan toivoivat vaaleansinistä pesuhuonetta. Mietitään vielä, että muutetaanko...

Lauantaina käytiin Pirkanmaan keittiökalustetukussa kolmen tunnin sessiossa, jossa mietittiin keittiön, khh:n, eteisen ja makuuhuoneen kaapit. Hyvät tuli, vielä ku saadaan niistä tarjoushinta. Olisi laskenut hetikin, mutta ei jaksettu enää jäädä odottamaan, kun ei ihan päivän päälle ollut. Khh:hon olisi tulossa vaaleanvihreät kalvo-ovet ja keittiöön vaniljan väriset ovet ja löydettiin sieltä oikein hyvännäköinen tumman ruskea laminaattitasokin (nyt kun ne kivitasoon suunnitellut rahat taisi upota sinne räjäytyksiin...).