Perjantaina saapunut lasku taas todisti sen, että tontilla on tapahtunut. Kerroin lapsille, että laskussa lukee, että sinne on tehty jo puurunko ja kattotuolit ovat saapuneet. Esikoisemme olisi halunnut lähteä tontille saman tien katsomaan. Tällä kertaa oli muita suunnitelmia ja jouduimme kaikki "kärvistelemään" sunnuntaihin asti. Sunnuntaina ajettiin sitten Varsinais-Suomesta pikapysähdyksellä kodin kautta (hakemassa kamera) tontille.

Nyt oli tuotu konttikin työmiehille pihaan (ja toki työkaluille varastoksikin). Santeri muuten totesi jo viime viikolla, että on kyllä todella tyhmää, että niitä tupakantumppeja on ympäri meidän pihaa...

Autotallin kattotuolitkin olivat jo tulleet valmiiksi tontille, vaikka edelleen on vähän avoinna, milloin aloitamme sen rakentamisen. Tällä hetkellä on todennäköisintä  pääsiäisen liepeillä... Tällä kertaa pientä pähkäilyä aiheutti noi toiset kattotuolit tuossa. Autotallin ne ei oikein voi olla, vaikka samassa kasassa onkin. Ehkä ne kuuluu taloon...

Aika montaa erilaista kattotuolia löydettiin. Ja hyvin vänkän mallisia. Vasemmalla puolella näkyy vinon sisäkaton osuudelle tulevat ja oikealla puolella eniten tyrkyllä on eteisen päälle tulevan ullakon kohdan kattotuolit.

Ja sitten sitä talon runkoa, terassin tolpatkin oli jo paikoillaan.

Lasten kanssa tsuumailtiin kaikki ikkunapaikat. Mistä ikkunasta näkyy mihinkin. Lapset olivat erityisen innostuneita tietysti siitä, kun näytti heidän omien huoneidensa ikkunoiden paikat.

Yläviistosta vielä kuvaa

Melkein vastapäätä sijaitsevalla tontillakin oli alkanut tapahtua. Heillä on syksyllä tehty jo pohja töitä ja nyt siellä oltiin kovasti kaivamassa talon paikkaa lumen alta. Tuntui kuitenkin todella hyvälle vain käydä kääntymässä tontilla, sen enempää tekemättä mitään. Ehkä sitten, kun säät lämpenee... tosin joka kerta tontilta kotiin ajaessa tämä väliaikainen koti ahdistaa enemmän. Hyvää kannattaa odottaa, eikä se odotusaika niin pitkä kuitenkaan enää ole :)