Miehen kanssa vietittin lomapäivää autotallia rakennellen. Raksamiehetkin oli talolla töissä ja käytiin ensimmäisenä talolla kurkkimassa mille siellä näytti. Sinne oli alettu laittaa styrokseja lattiaan. Valun oli tosiaan tarkoitus olla ollu jo pari viikkoa sitten, mutta sairastelusta johtuen viivästyi ja on siis ensi tiistaina. Raksamiehet oli tietty tutkailleet meidän aikaan saannosta, eipä tullut suurempia huomautuksia. Vinkkasivat, että kannattaa kattotuolit sitoa toisiinsa vielä paremmin ja niitä sitten puuhailtiin. Hommia vähän hidastaa se, että ylhäällä on vain yksi ja saa aina miettiä esim.  mihkä naulapyssyn laskee.  Lisäksi aloitettiin kattotuolien jäykistyssysteemien rakentaminen, niitä varteen pitää vielä hakea vaneeria.

Yks kaks yllättäen tontille ajoi auto, jolla oli tavaraa mukanaan. Ei oikeen tiedetty mitä oli tulossa, mutta onneksi vielä yksi raksamies oli silloin vielä paikalla. Ulkoverhouslaudat tuli nyt sitten tontille asti. Hermot meinaa kaikille mennä, kun ne pahuksen ovet on siinä niin, ettei talolle asti pysty viemään oikein mitään. Kiva varmaan kuskailla noitakin lautoja alhaalta ylös...

Päivän päätteeksi valvojammekin kävi. Antoi vinkkejä autotallia varten ja talolla oli muutama pieni asia, johon pitää kiinnittää huomiota (esimerkiksi yhdestä kohtaa höyrysulkumuoveja ei teippi ollut kunnolla, kun välissä oli vähän pölyä). Torstaina homma jatkuu ja silloin luvassa kuvia taloltakin.