Tänään, kun ajettiin tontille, ensimmäinen havainto oli se, että siellä on väkeä ihan hirveästi. Pihalla oli jo 4 autoa ennen meitä (ja vastaavan mestarin sijainenkin tuli pyörähtämään vähän myöhemmin). Pakkohan sitä oli ensimmäisenä hipsiä talolle katsomaan, mitä siellä tapahtuu. Ensimmäisenä tuli vastaan putkimies. Putkimiehen kuvista puuttui vesipostin paikka, joten oli ihan hyvä, että mentiin katsomaan. Käytiin muutenkin läpi, että kaikki on ok.  Seuraavana tuli vastaan sähkäri. Sähkärikin oli vetämässä ensimmäisiä piuhoja ja yks kaks yllättäen olisi pitänyt osata heittää mille korkeudelle kuistin valot tulevat. Sähkärin kanssa yhdessä saatiin sekin pähkäiltyä. Muutaman pistorasian paikankin varmisteli ja jälleen oli hyvä, että osuttiin paikalle, niin pesukoneen ja kuivausrummun pistorasiat tulee oikein. Kun Ko-din kuvissahan ne on vierekkäin - ei päällekkäin, niinku meille tulee.

Iltapäivällä sitten kävin napsasemassa muutaman kuvan:

Tästä näkyy myös mitä yksi raksamiehistä teki tänään - meillä on ikkunoille paikat :)

Voikohan tästä arvata, mihin sähkökaappi tulee?

Muutama johto töröttää jo uloskin päin.

Kaksi rakennusmiehistä askarteli tänään talon takana ja meidän kotiin lähtiessä näytti jo tälle (aikoivat olla vielä 5 tuntia meidän lähtemisen jälkeen, joten aamulla näyttää jo varmaan ihan erille):

Me puuhasteltiin jälleen niiden kattotuolien jäykistyssysteemien kanssa. Vähän onnistuttiin säätämään mittaamisen kanssa ja jouduttiin tekemään vähän pitkän kaavan kautta (ja vasta päivän pääteeksi kuultiin yhdeltä raksamieheltä, miten ne olisi ihan oikeasti kannattanut tehdä :) ). Parin tekeminen jäi huomiselle, mutta 6 on jo paikoillaan.

Jäykistyssydeemi näkyy kuvassa oikealla (tumman ruskeaa vaneria)

Lopuksi vielä näkymä talolta autotallin yli järvelle, josta pääsiäisen jälkeen on lähtenyt jo melko paljon jäitä. Eipä paljoa autotalli peitä näkymää - tämäkin kuva otettu maan pinnalta eli ikkunoista/terassilta näkymä tulee ylempää.