Tänään jatkettiin raksalla ensin koko perheen voimin. Lasten läsnäolo vähän hidastaa, vaikka esikoinen kävikin aina välillä huomauttamassa, ettei rakentaminen ole oikein edennyt. Lapsille oli kyllä kehitetty puuhaa; keräilivät nauloja sekä autotallin ympäriltä, että talon ympäriltä. Aikamoiset määrät niitä löytyikin!

Lasten lähdettyä päästiin keskittymään hommiin tosissaan, kun pähkäilyt oli hoidettu pitkälti heidän läsnäollessa. Aloitettiin tuulensuojalevyjen laitto. Vähän matkaa saatiin laitettua, mutta huomenna on tästä sitten helppo jatkaa.

Eilen jo pyörähdin esikoisen kanssa raksalla, kun esikoisella oli kouluun tutustuminen tulevassa koulussa. Mukana mulla oli vain huonompi kamera ja akkukin loppui parin kuvan jälkeen, joten tänään piti ottaa uusia kuvia edistymisestä.
Ulkoverhouksen laitto on edistynyt jälleen vähän ja räystään aluslautojakin on laitettu jonkin verran paikoilleen.

Tästä kuvasta näkee ehkä vielä paremmin minkälaisen mäen päällä talo on. Kuva otettu ihan tontin alakulmasta.

Sisällä on alettu tehdä väliseiniä. Kaikkien huoneiden seinien rungot oli jo pystyssä, kun päivällä pyörähdimme sisällä. Työmiesten lähdettyä ei sitten enää päästykään sisälle ottamaan kuvia, kun ei tullut avain mukaan. Siksi siis vain ikkunan läpi otettuja on tarjolla. Toiste sitten kunnon kuvia :) Katon alaslaskujakin oli tehty, tästäkin kuvasta näkee, jos oikein osaa katsoa ;)