Nyt onneksi kamerakin pelitti ja sain napattua muutaman kuvan raksalta. Tänään villoitin autotallin seinät. Mukamas nopeeta puuhaa, kaiken kaikkiaan siihen taisi vierähtää viitisen tuntia. Hommaa tietty hidasti vähän, kun sai siirrellä ylimääräisiä villoja pois tieltä, varoa autotallin ikkunoita (jotka ovat autotallin sisällä säilytyksessä) jne. Ulkona satelikin välillä, mutta se ei paljoa hidastanut. Pitää oikein ihmetellä, että lapsetkin jaksoivat olla noin pitkää :)

Ens viikonloppuna toivottavasti saan kaverin raksalle ja saataisiin höyrysulku laitettua seiniin.

Talolla meinasi olla vähän ruuhkaa, kun raksamiehet oli tekemässä, siksi en kovin kummoisia kuvia tällä kertaa saanut. Tiistaina on tarkoitus pyörähtää kattomassa miten on edistynyt.

Kattopellit on nyt melkein kokonaan laitettu.

Sisällä seinien levytyksiä ja villoja laitettu. Ja sähkärikin on pyörähtänyt jossain välissä.

Pesuhuoneen muurausta aloitettu.

Meillä meinaa aina välillä usko loppua sen kanssa, että talo valmistuisi heinäkuun loppuun mennessä. Ihan varmasti saadaan katto paneloitua ja seinät maalattua ja tapetoitua, mutta lattian kuivumisen kanssa saadaan jännäillä. 24.5. minimi lukema on ollut 123,0 ja maksimi 126,5 (pitäisi olla 80 tai alle) ja poratusta reiästä 91.9 % (70 %). Ensi viikolla sinne viedään ehkä kuivain - toivottavasti se nopeuttaisi lattian kuivaamista. Kortesmaa kuitenkin sanoi, että homman saisi vieläkin ajoissa valmiiksi (mikäli Ko-Ti tekisi loppuun asti), täytynee toivoa niin. Eikä meidän tarvitse kaikkia huoneita saada valmiiksi muuttoon mennessä.

 ps. 10 000 lukijan raja on rikkoutunut edellisen kirjoituksen jälkeen. Kivasti täällä käy lukijoita, vaikkei kommentteja kovin usein olekaan :)