Viikonlopuksi saatiin taas raksalle isäni avuksi. Edistystä tapahtuikin huimasti, kun kaksi oli ylhäällä ja yksi alhaalla.

Ensimmäisenä hoidettiin pois korjauslistalla ollut homma. Eli nyt ei pitäisi kellään olla valittamista, ettei kestäisi. Toiselta pitkältä sivulta ei tullut kuvaa, mutta sama homma siis tehtiin sinne.

Sen jälkeen laitettiin alempi räystäslauta, aluskate, korotusrimat ja ruoteet katon etupuoliskolle.

Aamupäivällä piti pyörähtää Rautiasta hakemassa lisää nauloja, ostin samalla halkaisukirveen, kun välillä kävin tyhjäkäynnillä. Kovin montaa puuta en uskaltanut mahani kanssa alkaa halkoa, ihan varovasti vain :) (ja näistäkin parista kävi isäni hakkaamassa pari ;)  )

Talollakin on tapahtunut huimasti. Työmiehillekin (jotka olivat jälleen lauantain töissä) sanoin, että alkaa näyttää sille, että talo oikeasti voi valmistua loppukesäksi. Kuulemma he tekevät töitä enää parisen viikkoa, sitten on homma heidän osaltaan ohitse. Kovasti odottelivat kattopeltejä...

Melkein kaikki ikkunat oli paikoillaan. Ja seinät levytetty. Alla olevassa kuvassa meidän makuuhuoneen ja olkkarin ikkunat.

Lasten huoneiden ikkunat (vasen pojan, oikean puoleiset tytön).

Khh, pesuhuone, sauna (levyttämätön paikka)  ja työhuone.

Lopuksi päivän maisemakuvana näkymä olkkarin ikkunasta.