Kuten jo aiemmin mainitsin on maanrakennus Haavisto ollut korjailemassa talvella huonosti tekemiään maatöitä. Nyt alkaa näyttää jo paremmalle, mutta vielä on siis vaiheessa.

Naapurin (tai siis kaupungin) tontilta kaivettiin sinne puolelle valuneita kiviä. Raja on nyt huomattavasti siistimpi. Pihaa pengerrettiin suunnitelman mukaiseksi. Ylijäämämaata tuotiin alkuviikosta jonkin verran, mutta vielä sitä uppoaa tontille aika paljon ennen kuin työt on Haaviston osalta valmista.

Autotallin ja talon välille tasoitettiin maata ja tuonne kallion viereen jätetään kolo, jonne aikanaan tehdään maakellari.

Autotallin korkeudelta talolle päin katsottuna vasemmalta löytyi kalliokin maan alta, joten se saa jäädä näkyviin (puhdistellaan sitäkin sitten paremmin joskus). Kallion päällä on pieni tasanne ja siitä lähtee nousemaan sitten yläpihalle. 

Tieltä sitten näkee vähän vielä enemmän. Pihalle tuleva tie käännettiin poikittain, jolloin se on loivempi kuin aikaisemmin. Valkoisen paketin kohdalla on tasanne, johon voi vieraat jättää auton. Ja vasemmalle sitten tulee alapiha, jonne tulee sitten hedelmäpuita.