Tänään maanantaina raksalla kuhisikin väkeä. Kävi laatoittaja tekemässä pesuhuoneen seinien laatoitusta ja wc:n lattian laatoituksen, takkamies viimeisteli takan ja teki piipun katolle, putkarit kävi tuomassa pytyt ja hanat jo. Me jatkettiin ite kaappien kasausta. Nyt on kaapit kasattuna ja seuraavana hommana onkin sitten pistää ne paikoilleen. Tänään saatiin jo keittiöön pari kaappia. Tarkoitus olisi saada keskiviikoksi keittiö siihen kuntoon, että saadaan jääkaappi, pakastin ym. paikoilleen,  jottei tarvi niille keksiä muita säilytyspaikkoja.

Makuuhuoneessa odotellaan, että sähkäri tulee loppuviikosta käymään ja laittaisi pistorasian tuonne kaappien päälle. Sitten vasta voidaan kasata loppuun.

Laatoittajan aikaan saannoksia:

Pytyt odottelee paikkojaan tuulikaapissa. Takana kaapit, jotka on vielä kiinnittämättä. Liukuovet on jemmassa vielä olkkarissa.

Keittiössä pähkinänväriset on kiinnitettynä, alalaatikostot on suunnilleen vasta omilla paikoillaan:

Takan haudutusuunin luukku on keittiön puolella:

Takka on meistä todella hieno! Kyseessä siis Linnatulen Anna. Haudutusuunin kera korkeutta takalla on 203 cm ja massaa 2300 kg. Ilman haudutusuunia kyseinen takka on vain 160 korkea.