Viikonloppuna meidän apuna oli mun vanhemmat. Eikä toki pidä unohtaa miehen tätiäkään, joka oli jälleen kerran lasten kanssa.  Edistystä tapahtuikin huimasti.

Viikonlopun jäljiltä th:n, lasten huoneiden ja meidän makuuhuoneen lattioilla on laminaatit. Väri on rustiikkitammi. (ylempi kuva th:sta, alempi meidän makuuhuone)

Laatoittajakin on ollut paikalla. Keittiön ja tk:n lattiat on laatoitettu ja saumattu. Me ollaan kovasti kasailtu kaappeja ja laatikostoja. Alkuviikolle onkin luvassa loppujen kaappien kasaus (ei enää kovin montaa jäljellä) ja sen jälkeen pitäisi laittaa kaapit paikoilleen keittiöön, jotta laatoittaja pääsee tekemään välitilan laatoituksen. Keskiviikkona kiitolinja tuo kodinkoneet (paitsi liesituulettimen, joka jostain syystä tuli jo perjantaina Itellan toimittamana!).  Tulevalla viikolla onkin kiireistä, kun raksalla pyörii meidän lisäksi mm. laatoittaja ja takkamuurari (tulee saumaamaan laatoituksen ja tekemään piipun). Täytyypä antaa muuten pisteet tälle takkamuurarille. Melkein kaikista blogeista olen lukenut, miten rakennuttaja kantaa takan osat pihalta sisälle. Tämä kaveri kävi kantamassa ne ihan itse. Ja takan kokonaispaino on kuitenkin 2300 kg! Ja osat oli tietysti jätetty tien viereen...