Hetkeen ei ole tullut päivitettyä blogia, kun raksalla on tehty pitkää päivää. Kortesmaakin ihmetteli tänään, kun raksalla pyörähti miten paljon ollaan saatu aikaiseksi. Kaipa siinä saa, kun mieskin on tehnyt koko lomansa 7 päivää viikossa, suunnilleen 12 tuntia päivässä.

Nytkin on tarjolla vain hämäriä kuvia, kun salamasta loppu patterit ja piti ottaa kuvia kameran omalla salamalla.

Neiti siivosi antaumuksella tänään illalla.

Keittiö on vielä vähän vaiheessa. Lähinnä laatikoista puuttuu etulevyt vielä. Ja vetimet.

Keittiön toinen laita eli saarekkeen puoli.

Pesuhuone on valmis. Sauna tehdään syksyn mittaan. Pesuhuoneen katon ympäri kiertää ledilamput, jotka mies kolvaili tossa yöpuhteina. Koristelaatat laitettiin sisustussuunnitelmasta poiketen suihkun kohdalle ja toinen saunan oven pieleen.

Seinäkkeen takana on pönttö ja toiselta seinältä löytyy allas.

KHH:ssa on ikkunaseinän kaapit paikoillaan. Huomenna tulee vielä putkari säätämään juttuja Nilaniin, sen jälkeen voidaan alkaa modata kaappeja sopiviksi toiselle seinälle. Vähän haasteellisempi juttu, kun seinässä on rivistö putkia...

Kuva meidän makkarin kaapistosta, jossa mulla on ompelupöytä :)

Ja vielä kuva vessasta. Paneelin päältä puuttuu listat (niinku koko talosta ylipäätään puuttuu).

Ja kuten kuvista näkyy, joka puolella on vielä ylimääräistä tavaaraa. Vähän siis riittää huomiselle vielä puuhaa, jotta lauantaina päästään muuttamaan. Väliovetkin ovat jo tulleet, katotaan ehditäänkö laittamaan paikalle huomenna, vai jääkö muuton jälkeiseksi puuhaksi (no, ehkä vessaan olisi ihan kiva saada ovi paikoilleen...)

Ensi viikolle on luvassa Ko-Tin puolesta korjaushommia, pieniä juttuja siellä täällä. Käytiin tänään Kortesmaan kanssa listaa läpitte.