Aluksi vaihdettiin vähän kuulumisia ja sitten ruvettiin hahmottelemaan tontin muotoa ja mahdollista talon paikkaa. Puhuttiin samalla vähän, että miten edetään ja miten piirrustukset hankitaan.

Tontti oli hyvin kallioinen ja sopivia jyrkänne kohtia löyty mihin voisi alakertaa laittaa, jotta louhinnan määrä olisi pienempi. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja järven pinta heijasteli auringon säteitä aurinkolasien läpi. Vieno tuuli puhalteli kasvoja ja sielu lepäsi tontin kamaralla. Oli kyllä ihana päivä käydä tontilla.

Toinen tonttinaapuri jää kallion taakse suurimmaksi osaksi ja toisen naapurin välissä on puistokaistale, joka on mäntymetsikköä. Kolmas tonttinaapuri  näkyi ihan tontin perältä. Koska tontti aukenee leveästi tielle päin, niin sivulle jäävät tonti katoavat silmistä kun järvelle päin katselee - mikä täydellinen paikka parvekkeelle.

Lupasuunnittelija pitäisi seuraavaksi hankkia, joko talotehtaalta tai erikseen. Lupasuunnitelman luonnoksella voisi kilpailuttaa myös talotehtaita. Pohjatutkimus pitäisi tehdä tai jos perustamistapalausunto riittää niin sitten sillä eteen päin (neljäsosa pohjatutkimuksen hinnasta)

Lokakuuhun mennessä voisi saada lupa-asiat kuntoon (Orivedeltä lupailtiin, että luvan saanti kestää n. 3 viikkoa hakemuksen jättämisestä).