Heti alkuun, jos joku vaikka ihmettelee äärimmäisen mielikuvituksettomia otsikoita, todettakoon, että otsikossa lasketaan päiviä joita autotallin rakentamiseen menee pitkästä tavarasta. Pitkälle ajallehan tämä tuntuu, kun vain viikonloppusin tehdään, mutta ajattelin, että on hyvä seurata todellisia rakennuspäiviä.

Tänään lähdettiin heti aamusta raksalle, kun lapset oli yökylässä (eilen illallakin oltiin vasta ysin jälkeen kotona, kun piti hakea Kuljun Kartanosta lisää sopivia nauloja...). Jatkettiin tuulensuojalevyjen laittoa. Homma edistyi ihan reippaasti, eniten aikaa meni hyvin tehtyjen telineiden purkamiseen. Valmista saatiin melkein kaksi kokonaista seinää - molemmilta sivuilta jäi yhdet palat puuttumaan, kun naulat loppu kesken (viikonloppuna lyötiin pari kiloa nauloja seinään!).

Tuulensuojalevyillä saikin "nopeasti" valmiimman näköistä. Ulkopuoleltahan puuttuu "enää" ulkoverhouslaudat. Sisältä sitten puuttuukin vaikka mitä. Seuraavaksi pyydetään rakennustarkastaja käymään tarkastamassa runko.