Hyvään saumaan käytiin raksalla, kun työmiehet oli taas paikalla. Silloin saa aina oikastua vääriä käsityksiä. Nyt olisi esimerkiksi jäänyt wc:n seinät tasoittamatta ja pohjamaalaamatta. Sopimuksessa jo on, ettei wc:tä laatoiteta, mutta tieto ei ole työmiehille asti mennyt. Lisäksi keittiön saarekkeen takaa olevasta seinäkkeestä ei heillä ollut mitään tietoa, olivat vaan ihmetelleet, miksi keskellä lattiaa on sähköjohtoja kasa (tosin nekin oli yli 10 senttiä väärässä paikassa!!!). Talon seinään tuleva vesipostikin oli jäänyt työmiehille kertomatta - putkarillehan me ollaan tieto annettu jo taannoin. Tähän saatiin vastaavalta mestarilta vastaus, että vesiposti asennetaan kaapistojen asennuksen jälkeen. 

Itsehän en ole meidän vintillekään käynyt kertaakaan katsomassa, mutta mies kävi sieltä ottamassa muutamat kuvat. Ei mitenkään kovin tasaiselta näytä puhallusjälki (ainakin mun silmiin tuolta pilkottaa höyrysulkumuovia... Vastaavan mestarin hyvä veikkaus (ei tieto) oli, että villa olisi loppunut kesken...

Sähkömieskin oli käynyt asentamassa kaapin.

KHH:ssa nämä aiheuttaa pientä pään vaivaa:

Tohon olisi pitänyt tulla oikeaan laitaan pilp, sen viereen korkeita kaappeja, mutta noihan vie ihan kiitettävästi tilaa, joten nyt joudutaan kiireellä miettimään, miten saadaan järkevästi hoidettua.

Tuleva kotitiemme päällystetään ensi viikolla ja sitä ennen pitää tieltä siirtää roskalava ja muut tavarat. Kattopeltien laitto odottaa hieman viileämpiä kelejä - tosin ilmeisesti työmiehet aikovat mennä joku aamu aikaisin ne tekemään.

Meidän osalta sisähommiin päästäisiin jo tulevana viikonloppuna, mutta jää nyt ainakin tältä viikonlopulta muiden kiireiden vuoksi.