Meille tosiaan lupailtiin, että tulevana tiistaina olisi lattiavalu. Se tarkoittaa sitä, että talo on nyt sateelta suojassa ja siellä on tuulensuojalevyt laitettuna. Ja rakentamisen aikainen ovi - tietysti lukossa, joten ei päästy sisälle ihmettelemään.

Pari pientä koloa löydettiin tuulensuojalevystä, josta saatiin kurkittua, miltä sisällä näyttää. Tästä näkyy, jos tarkasti kattoo, että tonne kattotuoliin on laitettu villoja. Se on rajana sille vinolle katolle ja muulle osalle. Sama oli khh:n suuntaan.

Ja näkymä vastakkaisesta suunnasta (rt:n ikkuna, olkkarin ikkunat ja ovi terassille):

Ja khh:n päädystä katonrajasta:

Nyt on ovetkin suojattu, kun pakkauksista oli vähän muovia rikki.

Tulevalla viikolla tapahtuu, jos tosiaan lattia valetaan. Sen lisäksi sinne tulee autotallin tavarat - perjantaina aloitetaan sitten sen rakentaminen. Vähän ahdasta siellä on, kun ikkunat on edessä, mutta eiköhän nekin lattiavalun jälkeen pääse oikeille paikoilleen.

Tänään lisäksi tilattiin meidän keittiön, khh:n, makuuhuoneen ja eteisen kaapit. Niille sovittiin alustavasti toimitusta heinäkuun puoleen väliin, mutta se saadaan sovittua sitten sopivaksi lähempänä. Kiintokalusteet otettiin Pirkanmaan keittiökalustetukusta, josta edelliseen kotiinkin ostettiin vaatekaapit. Valitettavaa on, että sieltä ei ole hienoja värikuvia suunnitelmista, vaan pelkästään ruutupaperille piirrettyjä kuvia.