Muuttoviikonloppuna ja viime viikonloppuna on mun vanhemmat ollu täällä hommissa. Listoituksia ja väliovia ollaan laitettu. Vielä puuttuu jonkin verran listoja, mutta kerkeepä sitä. Onneksi ne on tuolla työhuoneessa tilaa viemässä, ni ei oo mikään vuosien projekti. RT:n seinä pitäisi ensin tapetoida, sitten voitaisiin laittaa tähän isoon tilaan listat.

Keittiössä alkaa olla täysin valmista. Liesituulettimen putki pitäisi koteloida jossain vaiheessa.  Ollaan oltu todella tyytyväisiä etenkin tuohon induktiotasoon, vaikka sen myötä lähtikin kiertoon pari kattilaa ja paistinpannua, mutta sen nopeus on jotain aivan mieletöntä! Kannatti siis panostaa siihen.

KHH:ssakin alkaa olla kaikki paikoillaan. Nilanin päälle pitäisi vielä laittaa "kaappi", jotta saataisiin sitäkin osastoa vähän siistimmäksi. Pyykkikoppakin pyörii vielä, vaikka meillä on pyykeille kaappi.

TH:n lasiovikin on paikoillaan, vaikka työhuone toimiikin tällä hetkellä tarvikevarastona.

Meiän makkariin pistettiin tuplalasiovet.

Lasten huoneiden, vessan ja khh:n ovet on ihan perus kolmepeiliset. TK:n ovi ei ole vielä paikoillaan, kun siinä oli sen verta isot naarmut, että lähti reklamaatio asiasta. Uutta odotellessa...

Hyvin ollaan viihdytty, vaikka esikoinen sanookin meidän asuvan vielä raksalla :) Autotallin tekoa pitäisi jatkaa piakkoin, jotta saataisiin se lämpimäksi ennen talvea (vesimittari on siellä).

 

Olisiko kellään tarvetta Ikean muuttolaatikoille? Niitä olisi useampi kymmen pyörimässä nurkissa.