Tänään mentiin tontille jatkamaan puuhia, tällä kertaa oltiin koko perheen voimin, lisäksi oli isäni sekä kaveri P auttelemassa. Mies ja P kasasi loput puun pätkät kasoihin ja muut kasasi risuja. Lapsetkin keräsivät niitä innoissaan, varsinkin eskaripoika veti semmoisia risuja, joita hyvä kun itse olisin jaksanut kiskoa.

Märkää oli tänäänkin, ja haastetta lisäsi sekin, ettei kaupunki ole hoitanut oksia pois tontilta, kun ovat joskus muinoin kaataneet puita sieltä... nyt ne on sillee kivasti, että niihen kompastuu, mutta jo osittain maatuneita kuitenkin.

Tontin etuala saatiin putsailtua melko hyvin, takalaidassa talon paikalla on vielä aikamoinen homma. Ja nehän pitää sieltä kiskoa tänne tontin etulaitaan, jotta ne saisi kuskattua poiskin. Se pois vieminenki on tällä hetkellä lievä ongelma, miehen listalla on huomenissa soittaa pariin paikkaan, jos joku tulis viikon päästä hakemaan nää pois, ite niitä on tosi mahdotonta lähteä mihkään kuskaamaan, vaikka Tähtiniemen jätevedenpuhdistamolle kuulemma saisi oksia viedä.

Tänään sää onneksi suosi meitä, eikä taivaalta tullut vettä, räntää eikä lunta. Muuten oli kyllä ihan kiitettävän märkää ja mietinkin, kumpi oikeasti mahtaa olla mukavempaa - tehdä tätä puuhommaa parin asteen lämmössä, keräten lumen alta niitä oksia vaiko 30 asteen helteessä. Valitsen itse ehkä ensimmäisen kuitenkin...