Maanantaina miehen täti tuli hakemaan lapset yökylään, joten päästiin jälleen molemmat raksalle. Poika jo suri, kun hänen kattoaan ei ollu paneloitu ja melkein kaikki muut oli. Niinpä sitten päätettiin aloittaa siitä.

Seuraavana tehtiin tk:n katto.

Sen jälkeen sitten arvottiinkin, että jatketaanko eteisen katon paneloinnilla vaiko maalaushommilla. Maalaus voitti. Niinpä meillä on nyt sitten sisällä kaikki maalaukset tehty. Pieniä korjauksia täytyy tehdä, mutta muuten on valmista. Tätä samaa väriä (sävy Y483) on eteisen lisäksi olkkarin seinäkkeessä, ja olkkarin eteisen puolisissa seinissä. Tässä kuvassa näkyy oikealla mille näyttää, kun on kerros peittävää maalia 3 magneettimaalikerroksen päällä.

Miehen maalaillessa aloitin kaappien kasausta kasaamalla wc:n kaapiston. WC:n kaapisto ostettiin KeittiöJätistä, parempia kuvia tulee kyllä aikanaan, kun saadaan paikoilleen.

Eilen tontilla pyöri myöskin kaivuri. Piha alkaa näyttää jo vähän enemmän pihalle, mutta tätä kirjoitusta tehdessäni tiistaiaamuna on kuorma-autoliikenne ollut jo tontille päin, joten  päätin blogata kerralla sitten pihajutut. Ei sitä siis nyt valmiiksi asti tehdä, mutta kivien päälle tulee vielä kuitenkin savea tai muuta ylijäämämaata. Multaa ja nurmikkoa pähkäillään sitten ensi vuonna.