Viikonloppu vietettiin miehen kanssa kaksin tontilla. Tai ei me ihan kaksin koko viikonloppua oltu, vaan lauantaina siellä pyörähti meidän valvoja katsomassa talon runkoa. Rungosta ei ilmeisestikään ollut paljoa sanottavaa, mutta maatöiden suorittamisesta lähtee kyllä kirjallista palautetta lähipäivinä. Mm. naapuritontilta löytyy kivilohkareita - vielä toki tyhjältä tontilta, mutta eipä sitä koskaan voi tietää, koska sen joku ostaa ja ne isot järkäleet on hankalia siirtää. Samoin maa-ainesta on viety pois (ja laskutettu), vaikka kuinka, vaikka vielä tontille sitä uppoisi.  Lisäksi eilen kävi rajanaapurin isäntä vaihtamassa kuulumisia. Tänään taas kävi yksi toinen naapurin isäntä. Kuulostanee oudolta, mutta mä olen jo niiden kanssa jutellut enemmän kuin tässä nykyisessä kerrostalossa naapureiden kanssa. Vähän joka tontilta kuului vasaran pauketta ja sirkkelin ääntä, joten meidän sahan ääni uppoi mukavasti viikonlopun luonto ääniin.

Maatyöt oli tehty niin siististi, että takarajalle pinotut puut oli soran ja lumen alla! Tästä otettiin eilen niin paljon irti puita, kun saatiin, putsattiin kirveellä rannut sahaamista varten. Aika hajottavaa hommaa, ja vielä sitä on edessä aika paljon jahka tuo lumi sulaa ja lisää irtoaa.

Ja tän verran "vaan" saatiin eilisen aikana pätkittyä ja pinottua.

Tältä päivältä ei tullut kuvia otettua, mutta seuraavana missiona oli pelastaa puut naapurin tontin puolelta. Ne on myös sillä tyhjällä tontilla. Kivempi tehdä nyt niitä "ajan" kanssa kuin sitten vetää paniikissa, jos joku sen tontin siitä ostaa... Ja toisaalta maatyömiehet oli ystävällisesti jättäneet pari pinoa kivilouheen alle, joten näillekin saattaisi käydä aika huonosti vähän ajan päästä, kun sitä maata täytyy vielä tuoda ja tasoitella.

Viikonloppuna ihailtiin kauniin ilman lisäksi myös perhosia, joita lenteli tontilla melko paljon jo! Ensi viikonloppuna luvassa onkin vain pyörähdys tontilla, pääsiäisestä alkaa sitten autotallin rakentaminen :)