Tänä viikonloppuna oli Pirkka-hallissa Asta-messut. Mies kävi jo eilen aamupäivällä siellä rakentajakoulussa. Anti oli kuulemma tosi hyvä ja sielläkin kuultujen kustannusten perusteella Ko-dista saamamme tarjous on ihan ok.

Tänään sitten menimme yhdessä ihan ajan kanssa messuille. Ensimmäisissä looseissa saimme kyselyihimme vastauksia "ai rakennatte uutta, meiltä saa keittiöitä vain remontointikohteisiin, mut kyl me sit kuiteskin tehdään jokunen uudiskohdekin..." ja "ai te tarttette näitä vasta ens vuonna, ei me sit vielä anneta teille mitään tarjousta". Tällasilta firmoilta ei taida jatkossa viittiä ees tarjousta pyytää. Saatiin me ihan asiallistakin kohtelua. Puusepän Werstaksen pisteellä keskuteltiin saunasta pitkään ja saatiin paperit, jotta voimme jättää tarjouspyynnön postitse. Muutaman talofirmankin edustajan kanssa keskutelimme. Mm. Talo-teon, Passiivikivitalon (aika jännä systeemi! Meihin kyllä vetosi myyntipuheet, vielä kun sen saisi avaimet käteen...) ja Kodikkaan. Kodikkaan pisteessä suhtauduttiin meidän aikatauluun hyvin myönteisesti, kuulemma ehtisi oikein hyvin vielä. Edustaja kertoi juuri alkaneesta projektista, joka taisi olla juurikin Niinan koti.

Nyt siis odotellaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan. Tiistaille luvattiin Ko-distakin taas päivitettyä tarjousta ja jos noista muistakin alkaisi tippumaan niitä nopeasti.