...eikä nytkään ihan joka puolelta. Edellisen päivityksen jälkeen on rakentaminen jatkunut kyllä melkein joka ilta ja etenkin viikonloput, mutta jostain syystä päivittäminen on jäänyt ihan täysin. Osa syynä päivittämättömyyteen on 8.9. syntynyt tyttö - pieni raksaajamme, joka nukkuu mielettömän hyvät päiväunet rattaissa sirkkelin ja naulapyssyn äänien läheisyydessä :)

Autotalli alkaa ulkopuolelta olla valmis. Pieniä juttuja toki puuttuu, niinkuin esimerkiksi ovi, joka laitetaan varmaan vasta keväällä paikoilleen. Tällä hetkellä meillä on sen verran paljon tekemistä, että päätettiin suosiolla siirtää autotallin lattiavalu ensi vuodelle, saadaan kuitenkin autokatos autoa varten käyttöön jo talveksi.

Viikko sitten lauantaina oli vanhempani täällä auttamassa ja silloin miehet sai autotallin seiniin laitettua gyprocit. Sähkärikin oli ehtinyt ennen sitä käydä vetämässä johdotuksia.

Viime lauantaina ja sunnuntaina oli työn alla ulkopaneloinnin tekeminen loppuun. Räystään aluslaudatkin on paikoillaan! Saatiin parit kasat pois pihalta :)

Ullakollekin on tehty lattia, jotta sinne on saatu tavaraa jemmaan. Jossain vaiheessa tehdään sinne vähän lisää seinää.

Lopuksi tunnelma kuva pesuhuoneesta. Ledivalaistus onnistui mielestämme todella hyvin :)

ps. joku kyseli kokemuksia Linnatulen Anna-takasta ja sen haudutusuunista. Haudutusuunia ei olla vielä käytetty lainkaan. Takassa ollaan toki jonkin verran jo poltettu puuta, mutta sen suurempia kommentteja en oikein vielä osaa sanoa... palaan asiaan myöhemmin, kun kokemuksia on enemmän.