Hienosti sain talohommat hoideltua tänään ilman miestäkin. Oli oikein leppoisa aamu Ko-din Jussin kanssa. Saatiin viilattua pohja valmiiksi ja samaten joitakin käytännön asioita sovittua, jotta saadaan asiat mahdollisimman pian käyntiin.

Tässä olisi lopullinen pohja. Työhuonekin saatiin kasvatettua 8,5 neliöiseksi pienentämällä saunaa ihan vähän ja siirtämällä ovi samaan tasoon keittiön kaappien kanssa. Muita muutoksia edellisiin on MH 3 oven siirto, KHH:n ove aukeamissuunta, PH:n ovea siirrettiin hieman. Terassilta poistettiin yhdet pylväät ja rappusia levennettiin.

 

Lupasi olla yhteydessä Oriveden rakennustarkastajaan alkuviikosta, näyttää siis pohjat vielä sielä. Perjantaina käydään taas Ko-dissa Jussin juttusilla ja viimeistään silloin pitäisi saada kuvat, joilla hoidetaan naapurien kuuleminen. Tavoite on saada mahdollisimman nopeasti lupapaperit Orivedelle ja perustusten teko alkuun joulukuun alussa.

Suurempiakin päätöksiä tein tänään rakennusten suhteen. Vesi- ja sähkömittarit tulee autotallille, eli siis vedetään talon putket sitä kautta, kun muuten olisi tullut pidempää matkaa, jos oltais tehty ensin talolle ja sieltä autotallille. Tarkoittaa vain sitä, että autotalli pitää tehdä sitten mahdollisimman pian ja vähintäänkin varastosta tulee lämmin.