Eiköhän tämän voi noin otsikoida. Kerran on ihan erilainen, kuin luonnos 1.0. Tänään käytiin taas perjantain aamutapaamisessa Ko-Ti yrityksen tiloissa. Tänään näimme paperilla ekaa kertaa luonnokset talostamme. Sanattomaksi veti ja piti kysyäkin, että ihanko totta tämä mahtuu meidän budjettiin.

 


 

Tässä ensimmäinen pohjapiirustusluonnos. Vielä olisi sutattukin (siis piirrettiin muutokset pohjaan) versio, mutta se on niin haalea skannattuna, joten nyt täytyy tyytyä sanalliseen selitykseen:

MH1:

- ikkunoista tulee vielä korkeammat, eli tulee melko alas.

- ovea etenkin minä mietin edelleen, haluammeko oikeasti makuuhuoneeseen oven ulos?

- huoneen ovista vastapäisille seinille tulee koko seinän mittainen kaapisto.

MH3:

- ovi siirretään vasempaan laitaan, jotta olohuoneeseen päin jää enemmän ehjää seinää.

Pesuhuone:

- suihku siirretään saunan viereiseen kulmaan

- pytyn ja saunan oven väliin todennäköisesti suihkuseinä

KHH:

- ovi pesuhuoneeseen siirretään n. 10 senttiä vasempaan.

- lämmityslaitteen ohjaus siirretään oven vierestä pesuhuoneen viereiseen kulmaan

- pesutornille paikka lämmityslaitteen vanhalle paikalle

- Khh:n ja keittiön väliseen seinään ei tehdä mutkaa, vaan oikastaan (samalla ulkoseinäkin siirtyy vähän), jolloin toiselle seinustalle saadaan pyykkikaappi, siivouskaappi ja liinavaatteille&pyyhkeille kaappi.

RT:

- ikkunat MH1:sen lailla alemmas

Keittiö:

- liesi&uuni tulee kulmaan.

- keittiössä on nopeasti laskettuna aivan liian vähän säilytystilaa, joten nyt tarvittaisiinkin paljon hyviä kommentteja miten laittaisitte keittiön

Muutenkin kaikki kommentit pohjan suhteen otetaan vastaan enemmän kuin mielellään. Meillä on nyt 2 viikkoa aikaa pallotella näitä juttuja Ko-Tiin päin. Silloin istutaan seuraavan kerran alas. Siihen mennessä tiedetään sekin, että hyväksyykö Orivesi tällaisen talon meidän tontille.